Word vaste donateur

Als vaste donateur van Stichting Hellabeem draagt u bij aan het realiseren van de lange termijn doelstellingen en continuering van Stichting Hellabeem. Dat is voor ons zeer prettig omdat er dan sprake is van regelmatige inkomsten.

U bepaalt zelf het maandbedrag en het onderdeel waaraan u het wilt besteden. Vul uw gegevens in op onderstaand formulier en geef uw voorkeur aan. Wij zijn u zeer dankbaar.

U kunt de volgende activiteiten op Hellabeem steunen

activiteiten-onderwijsAlgemeen onderwijs
Er wordt algemeen onderwijs aangeboden, afgestemd op het niveau van de jongeren. Engels, rekenen, basis computer vaardigheden zijn van belang om zelfstanding in de maatschappij te kunnen functioneren. Zonder onderwijs geen behoorlijke baan.
onderwijsBeroepsonderwijs
Wij bieden beroepsonderwijs aan dat past bij hun leeftijd en individuele mogelijkheden. Wij hebben werkplaatsen voor verschillende beroepsrichtingen. Zo geeft bijvoorbeeld het leren repareren van elektronische apparaten een kans om een zelfstandig bestaan op te bouwen.
activiteiten_levenDagelijks leven op Hellabeem
Brengt U ons een bordje eten? Want eten doen we allemaal, 3x per dag, soms voor 60 mensen. De kosten voor voedselvoorziening zijn 1 euro per persoon per dag.
activiteiten_zorgMedische zorg
Jongeren wordt de zorg geboden die zij individueel nodig hebben. In de vorm van fysiotherapie, psychomotorische therapie en hydrotherapie. Maar ook met het aanmeten van hulpmiddelen en rolstoelen, het regelen van noodzakelijke operaties en aanpassingen thuis.
activiteiten_terreinOnderhoud terrein en gebouwen
Wanneer ons terrein niet wordt onderhouden dan wordt het een jungle. Onderhoud van de kaneel plantage, kokos palmbomen plantage wordt verzorgd door 3 tuinlieden en 2 tijdelijke krachten. Sommige jongeren hebben een werkend-leren plek.
activiteiten_sportSport, cultuur en recreatie
Je veilig en geborgen voelen is essentieel voor het opbouwen van een zelfstandig bestaan. Sport, recreatie en culturele activiteiten creëren teamgeest en verbondenheid en geven zelfvertrouwen.
activiteiten_transportTransportkosten
Wij rijden veel met de jongens naar dokters, tandartsen en ziekenhuizen. Ook vergoeden wij reiskosten van en naar huis wanneer men dat niet zelf kan betalen. En natuurlijk moeten we ook gewoon boodschappen doen.

  Uw gegevens

  de heermevrouw


  Velden met een * zijn verplicht

  Ja, ik wil Hellabeem steunen met een vaste donatie

  Het bedrag dat ik wil doneren: € 15,-€ 25,-€ 50,-anders nl.

  Periode: MaandKwartaalJaar

  Ik wil de volgende activiteit sponsoren:

  Doneer via automatische incasso

  Ik geef toestemming aan Hellabeem om dit bedrag af te schrijven van mijn rekening.

  Scroll naar boven